Inwerkingstelling / onderhoud

Onze antikalk toestellen:

Indienststelling:
Alhoewel uiterst eenvoudig te plaatsen, raden wij U aan beroep te doen op een vakman voor een correcte plaatsing en aansluiting van het toestel.

Waarborg:
Onze antikalk toestellen hebben een waarborg van 12 maanden op productiefouten en onder voorbehoud van een correcte plaatsing en gebruik.
Deze waarborg dekt enkel de omruiling van het toestel, niet de plaatsing.
Door in te schrijven op ons « Tranquility Abonnement » kunt U de waarborg tot 2 jaar verlengen.

Onderhoud:
Geen onderhoud vereist.
Voor een optimale werking volstaat het de patroon of patronen om de 6 maanden te vervangen.

Onze waterontharders:

Indienststelling:
Om U het beste rendement te waarborgen van uw Tubilite® waterontharder en na installatie door uw loodgieter, zal een van onze techniekers de afstelling en de eerste inwerkingsstelling komen uitvoeren.

Deze service is inbegrepen bij aankoop van een nieuwe TUBILITe waterontharder en is gratis.

Waarborg:
Al onze waterontharders vallen onder een waarborg van twee jaar op fabrieksfouten en onder voorbehoud van een correcte plaatsing en gebruik.

Onderhoud:
Voor het functioneren heeft de waterontharder « zouttabletten » nodig. Het is dan ook aangeraden zouttabletten van een goede kwaliteit te gebruiken
Overeenkomstig de voorschriften van de federatie « Aqua Belgica », is het noodzakelijk regelmatig een onderhoudsbeurt van uw waterontharder te voorzien. Zonder enige verplichting raden wij U aan een onderhoudscontract te onderschrijven.