ANTIKALK OPLOSSINGEN

De kwaliteit van uw water: ons prioriteit!

Niet alle Belgen zijn egaal wat het distributiewater betreft.

Water is de bron van het leven en onmisbaar in ons dagelijks bestaan. Als het echter met kalkrotsen in aanraking komt, is water over het algemeen hard en kan onherstelbare schade (kalkaanslag en corrosie) veroorzaken aan sanitair en huishoudtoestellen.

Voor het behandelen van kalkproblemen bestaan er twee mogelijkheden:

  1. De antikalk toestellen die vooral kalkafzetting beperken op de warme delen van de installaties.
  2. Het ontharden van het water door ionenuitwisseling op kunsthars (natrium permutatie) dat het kalkgehalte verminderd om zacht (onthard) water te bekomen.

Pugh & Co is lid van Aqua Belgica: de beroepsvereniging van waterbehandelingsbedrijven. Door ons lidmaatschap zijn wij verplicht om een bepaalde gedragscode te respecteren. Deze deontologische codex eist van de leden van Aqua Belgica dat ze slechts betrouwbare en effectieve installaties verkopen en plaatsen. De leden van Aqua Belgica verbinden er zich niet alleen toe de wettelijke bepalingen met betrekking tot waterbehandeling na te leven, maar daarenboven streven ze ook naar de algehele voldoening van de consument.

Antikalk toestellen Pugh Micromet®

De antikalk toestellen Pugh Micromet® voegen heel kleine deeltjes polyfosfaten aan het water toe die reageren op de calcium- en roestdeeltjes.

Doeltreffendheid van Pugh Micromet type 75 werd als “zeer goed” beoordeeld door Test-Aankoop (nr 639 – maart 2019)

Waterontharders Tubilite®

Sinds méér dan 40 jaren, passen de waterontharders Tubilite® op een eenvoudige en duurzame manier een onthardingstechniek toe die haar sporen heeft verdient en zonder U het leven moeilijk te maken.

Industriële waterontharders Tubilite®

Industriële waterontharders voor industrie en collectiviteiten.